" alt="">

Wijnproeverij: Proeven, proeven en nog eens proeven...

Bubbles&Wines is een van de eerste bars in Nederland die gebruik maakt van het Enomatic System. Het Enomatic systeem is afkomstig uit Italië (Greve in Chianti) en sinds 2003 in Nederland op de markt. In bubbles&wines staan vier panelen, twee gekoelde en twee ongekoelde kasten. Samen goed voor 32 flessen. De flessen worden na opening vacuum in het systeem geplaastst. Vervolgens zijn er drie maten te tappen; proefmaatje, half glas en heel glas. Na elke tapmaat wordt er een klein beetje stikstof ingespoten, waardoor de wijn zuurstofvrij bewaard blijft en dus zijn kwaliteit behoudt.

Flights
Dankzij het Enomatic System hebben wij de mogelijkheid om een zeer ruim assortiment wijnen per glas aan te bieden. Voor de echte liefhebber hebben wij speciale flights samengesteld: een combinatie van drie halve glazen wijn. Proeven, proeven en nog eens proeven dus.

Groepen
Heeft u iets bijzonders te vieren of wilt u na het werk met uw collega’s iets gaan drinken? Ook groepen zijn van harte welkom bij bubbles&wines.

Afhankelijk van de grootte van de groep en uw wensen stellen wij speciale arrangementen of wijnproeverijen samen. Ook kunnen wij de tafels reserveren en op zondag kunt u zelfs exclusief heel bubbles&wines afhuren. Wij zorgen dat de hapjes en de drankjes klaarstaan als u komt, zodat u uw gasten zorgeloos kunt ontvangen.

Neem contact met ons op »

RUST Massage - Bubbles & Wines arrangement

Bubbles & Wines arrangement | € 92,- p.p.
– Twee overheerlijke Gourmet Bites** geserveerd met een bijpassend glas wijn van de kaart van Bubbles & Wines
– Inclusief gebruik badjas en slippers
– Weldadig voetenbad
– 60 minuten lichaamsmassage
– Een voucher voor een flight naar keuze (tot € 15,-) te besteden bij Bubbles & Wines, waarbij een Bubbles & Wines-bowl wordt geserveerd*

* Een flight is een combinatie van drie halve glazen wijn. Bubbles & Wines zit om de hoek Nes 37. Te reserveren vanaf 15:00 uur **bevat vis

Bekijk arrangement RUST Massage »